• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Menno Bentveld boeken?

Menno Bentveld boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Menno Bentveld

Wilt u Menno Bentveld direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Menno Bentveld

Menno Bentveld is één van de gezichten van VARA’s sportieve - met een Academy Award onderscheiden - actieprogramma ‘Jules Unlimited’.

Menno Bentveld presenteerde het veelbekeken TV-programma ‘Herexamen’. Sinds januari 2007 vormt hij samen met Andrea van Pol het nieuwe presentatieduo van het gerenommeerde natuur- en milieuprogramma ‘Vroege Vogels’ op Radio 1. De twee nemen ook de presentatie van VroegeVogelsTV op zich. Menno presenteert hiernaast ook het wekelijkse wetenschapsprogramma ‘Nieuwslicht’, dat bekroond werd met de Eureka-prijs. In de jongerendebatcompetitie ‘Op weg naar het Lagerhuis’ was hij debatleider en tijdens de openingsavond van het Amnesty International Film Festival gastheer. Ook stond hij regelmatig in het theater met het ‘VARA Kindersongfestival’. In het verleden heeft hij Claudia de Breij vervangen in het veelgeprezen programma ‘De wereld draait door’.

In 1990 begon hij bij Veronica als presentator van het televisieprogramma ‘Club Veronica’, gevolgd door ‘Baanbreker’ en ‘Veronica Reisgids’. In 1995 maakt Menno de overstap naar de VARA. Voor deze omroep heeft hij in het verleden o.a. het veelgeprezen programma ‘12 steden, 13 ongelukken’ en het populair wetenschappelijke onderscheidde programma ‘De Ontdekking’. Ook stond Menno regelmatig in het theater met het VARA Kindersongfestival.

Menno Bentveld is te boeken als dagvoorzitter, discussieleider voor informatieve bedrijfsbijeenkomsten of als voice-over. Hij verzorgt dit met dezelfde snelheid en betrokkenheid als zijn programma’s.

Menno Bentveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Menno Bentveld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Menno Bentveld wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Menno Bentveld. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Menno Bentveld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.