Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.825,- excl. BTW
  • Opmerking: excl. Sinterklaas
Volledige prijslijst

Meneer Kaktus en de Pepernotencode boeken?

Meneer Kaktus en de Pepernotencode boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Meneer Kaktus en de Pepernotencode

Wilt u Meneer Kaktus en de Pepernotencode direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Meneer Kaktus en de Pepernotencode

Sinterklaas komt dit jaar met meneer Kaktus langs om feest te vieren met de Pepernotencode show. Ieder kind en ouder krijgt bij aanvang van de voorstelling een vuistdikke pepernoot met daarop een code. Kraak je de code, dan krijg je alvast een cadeautje van Sinterklaas.

Meneer Kaktus verrast jong en oud en Sinterklaas met liedjes en sketches uit de Grote Meneer Kaktus Show. Bovendien wordt er een aanval gedaan op het wereldrecord Sinterklaasliedjes zingen. Het Sinterklaasfeest zoals het gevierd moet worden, met elkaar en genietend van elkaar. 'Want,' om het met Sinterklaas te zeggen, 'als je samen geniet dan slijt je niet!'

Puur jeugdsentiment voor de oudere jeugd, huidige papa’s en mama’s, en voor de kinderen van nu een spectaculaire show, waar jong en oud van zal genieten.

Meneer Kaktus en de Pepernotencode boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meneer Kaktus en de Pepernotencode zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meneer Kaktus en de Pepernotencode wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meneer Kaktus en de Pepernotencode. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meneer Kaktus en de Pepernotencode te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.