Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Meneer Jan en de Domme Piet boeken?

Meneer Jan en de Domme Piet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Meneer Jan en de Domme Piet

Wilt u Meneer Jan en de Domme Piet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Meneer Jan en de Domme Piet

Meneer Jan en zijn hulpje, een hele domme Piet, brengen een bezoek aan uw locatie.
In de woonkamer van de Sint zullen ze de kids op de komst van de Sint gaan voorbereiden.

Samen met de kids zullen er verschillende spellen gespeeld worden, zoals het Taai Taai Pop Stapelen en Pepernoten Eten.

Op een feest als dit mogen cadeautjes natuurlijk niet ontbreken, daarom heeft Meneer Jan wel erg veel schitterend ingepakte cadeautjes meegenomen, maar wat moet je daar nu mee?
Het antwoord op deze vraag is heel simpel, je gaat er samen met de kinderen een grote stapel van maken, wie van de kandidaatjes maakt de hoogste stapel, let er wel op dat de 'domme' piet niet te dicht bij je stapel in de buurt komt!!!

Ook zal Meneer Jan de kennis van de Sinterklaas liedjes eens even gaan testen. De stoomboot vliegt voorbij, de maan schijnt nog steeds door de bomen en er zit nog steeds een pepernoot in Zwarte Piet z'n band. Natuurlijk kennen we elk liedje, maar wie van de kandidaten raad er het eerst!!!

Verder lijkt de 'Domme' Piet wel erg dom...maar hij kan meer dan je denkt! Op het einde zal Meneer Jan ook nog proberen om even met de Sint te bellen voordat hij aankomst. Jaha… Meneer Jan kent de Sint zo goed, dat hij zelfs zijn telefoonnummer heeft.
Zal de Sint langs komen of niet?

Deze gevarieerde, en 'Gave' show is geschikt voor elk Sinterklaasfeest. Zowel grote als kleine kinderen kijken met open ogen naar dit spektakel.
Natuurlijk is deze complete show voorzien van een schitterend showdecor en perfect geluid.

Meneer Jan en de Domme Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meneer Jan en de Domme Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meneer Jan en de Domme Piet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meneer Jan en de Domme Piet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meneer Jan en de Domme Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.