Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Meneer en mevrouw Paashaas boeken?

Meneer en mevrouw Paashaas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Meneer en mevrouw Paashaas

Wilt u Meneer en mevrouw Paashaas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Meneer en mevrouw Paashaas

Meneer en mevrouw Paashaas komen naar uw Paasevenement en maken er een gezellige boel van. Het zijn twee zeer opvallende Paashazen, natuurlijk op hun Paasbest gekleed. Mevrouw Paashaas heeft heerlijke chocolade eitjes in haar mandje.

Meneer en Mevrouw Paashaas delen uit
Meneer Paashaas heeft alle eitjes geteld. Hij neemt 1000 eitjes mee naar uw evenement. Iedereen mag natuurlijk op de foto met meneer en mevrouw Paashaas. Ook een handje geven of een echte Paasknuffel is geen enkel probleem.

Meneer en mevrouw Paashaas vormen een uitstekend stel om uw Paasevenement een extra vleugje vrolijkheid te geven

Meneer en mevrouw Paashaas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meneer en mevrouw Paashaas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meneer en mevrouw Paashaas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meneer en mevrouw Paashaas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meneer en mevrouw Paashaas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.