Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Meneer B. boeken?

Meneer B. boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Meneer B.

Wilt u Meneer B. direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Meneer B.

Het Dagelijks Leven van Meneer B.

Meneer B. is een eenzame ambtenaar die elke dag hetzelfde werk doet, hetzelfde op zijn brood heeft en in dezelfde file staat. Een rustig, saai leven van begin tot eind, zo lijkt het.
Maar sinds enige tijd wordt Meneer B. geplaagd door vreemde dromen en gebeurtenissen. Hij ziet zichzelf omringd door muzikanten, schreeuwend en swingend, zwetend en zingend…

Het Dagelijks Leven Van Meneer B. is een humoristische voorstelling over dromen en beperkingen, over het streven naar een beter bestaan, grootsheid en onbenulligheid. Bijzonder leuke stof tot nadenken voor iedereen vanaf 6 jaar, ook voor de papa’s en mama’s.

De voorstelling is een zinderende combinatie van slapstick, absurde humor, muziek en dans. Het verhaal wordt zeer beeldend en bijna zonder woorden verteld in een decor vol verrassingen, en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek.

Duur: 60 minuten  |  Leeftijdscategorie: vanaf 6 jaar  |

Meneer B. boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meneer B. zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meneer B. wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meneer B.. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meneer B. te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.