Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60/75 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 8.500,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Memphis Maniacs boeken?

Memphis Maniacs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Memphis Maniacs

Wilt u Memphis Maniacs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Memphis Maniacs

Memphis Maniacs, een spectaculair collectief van vijf ras performers die je uitnodigen om deelgenoot te worden van hun bizarre muzikale reis.Knallers van nu en klassiekers van toen,pop, dance, rock, alles gaat de blender in en wordt omgevormd tot nu al legendarische Memphis Maniacs Mash -Ups. Herkenbaar voor iedereen, maar dan anders....

De dynamische performance van Memphis Maniacs wordt geserveerd met een stevige portie show en humor, zonder de solide muzikale basis te verloochenen.

Afgelopen seizoenen werden reeds duizenden toeschouwers in geluk en verbazing achter- gelaten na feestelijke optredens op o.a. Paaspop, Dauwpop, Vierdaagsefeesten en de Zwarte Cross. De mannen van de Memphis Maniacs staan garant voor een onvergetelijke ervaring.Laat je mee zuigen in de explosie van vermaak. Weerstand is zinloos!

Memphis Maniacs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Memphis Maniacs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Memphis Maniacs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Memphis Maniacs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Memphis Maniacs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.