Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 1200 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage
Volledige prijslijst

Melrose boeken?

Melrose boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Melrose

Wilt u Melrose direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Melrose

Melrose, deze vijf knotsgekke kerels weten iedereen in de stemming te brengen met een allround, top 40/100 repertoire. Als ze met hun persiflages op de proppen komen is de show compleet!!
Melrose vindt het belangrijk plezier te beleven aan een optreden en dat te delen met het publiek.

Vijf hard werkende muzikanten, die tot het uiterste gaan om elk optreden tot een onvergetelijke happening te maken. Melrose is op elk gewenst evenement in te zetten en weet dan ook op elk soort evenement dat repertoire samen te stellen wat tot de verwachtingen behoort. Bruiloften, personeelsfeesten, kermissen, feesttenten, dancings, noem maar op en Melrose zorgt voor een zeer succesvolle avond.

Dit kan natuurlijk alleen gerealiseerd worden wanneer er een zeer breed repertoire voorhanden is, zoals feestnummers, Nederlandstalig, top 40, stevige top 100, house, klassieke dansstijlen, etc. etc. Melrose bezit zo'n bijna onuitputbaar repertoire. En dit alles gaat gepaard met een zeer spontane presentatie, waarin een komische noot niet ontbreekt en waar het publiek steeds bij betrokken wordt!

Ook de geluids,- en lichtvoorzieningen zijn buitengewoon professioneel. Het geluid is op elk gewenst niveau aan te passen, voor elke zaal en elk soort optreden. Niet alleen voor het oor maar ook voor het oog weet Melrose haar publiek te boeien met een spectaculaire lichtshow, video animatie en ter plekke op te nemen en af te spelen live beelden.

Melrose, Gegarandeerd goed!!

Melrose boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Melrose zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Melrose wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Melrose. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Melrose te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.