Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Melissa Meewisse ( The Voice Kids) boeken?

Melissa Meewisse ( The Voice Kids) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Melissa Meewisse ( The Voice Kids)

Wilt u Melissa Meewisse ( The Voice Kids) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Melissa Meewisse ( The Voice Kids)

Melissa Meewisse was finaliste van het populaire TV-programma The voice Kids. Tijdens de audities wist Melissa coaches Marco Borsato en Nick & Simon te overtuigen om te draaien. Ze koos er uiteindelijk voor plaats te nemen in het team van Marco. In dit sterke team wist ze tijdens the battles Marco te overtuigen om haar, samen met Vajen van den Bosch mee te nemen naar de finale.

Melissa heeft twee keer per week zangles, is verslaafd aan haar keyboard en heeft eerder auditie gedaan voor de musical Joseph. Melissa is onderdeel van een drieling en is de enige die muziek maakt. Haar idool is Michael Jackson; zijn liedjes vindt ze heel mooi. De droom van Melissa is om ooit de hoofdrol te spelen in een musical van Joop van den Ende.

Melissa Meewisse ( The Voice Kids) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Melissa Meewisse ( The Voice Kids) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Melissa Meewisse ( The Voice Kids) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Melissa Meewisse ( The Voice Kids). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Melissa Meewisse ( The Voice Kids) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.