Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.175,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs
Volledige prijslijst

Meike van der Veer boeken?

Meike van der Veer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Meike van der Veer

Wilt u Meike van der Veer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Meike van der Veer

Meike van der Veer (6 juli 1985) heeft een dijk van een stem en veel podiumervaring.

Zij is een veelgevraagde zangeres en verzorgt optredens in heel Nederland voor verschillende evenementen en boekingsbureaus. Meike volgt al ruim 15 jaar zanglessen bij verschillende privé-docenten.

Zij studeerde het hoofdvak zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam, ze heeft uiteindelijk bekendheid verworven door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice Of Holland.  

Hier eindigde ze als één van de finalisten.

De meest geweldige ervaring deed ze op in de Heineken Music Hall, waar ze bij 4 uitverkochte concerten mocht zingen.

Meike’s repertoire is een mix van soul, jazz en pop. Op dit moment is Meike bezig met het opnemen van haar eerste eigen album.

Meike van der Veer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meike van der Veer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meike van der Veer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meike van der Veer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meike van der Veer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.