Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Meet The Misses boeken?

Meet The Misses boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Meet The Misses

Wilt u Meet The Misses direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Meet The Misses

Meet the Misses is een microfoon, een Fender Rhodes piano en een contrabas. Meer heeft Meet the Misses niet nodig. Drie muzikanten, gestoken in Tenue de Ville, spelen soulballads, mid- en uptempo grooves uit de rijke geschiedenis van de soulmuziek.

Meet the Misses is net even anders. Meet the Misses onderscheidt zich door hun aanpak van het soulrepertoire. Verrassend in songkeuze en nog meer in uitvoering. Het is wat zij Naked Soul noemen. Naakte Soul. Soulmuziek ontdaan van alle franje, aankleding en effecten. Terug naar de basis, terug naar het liedje, maar altijd met heel veel soul. En voor veel mensen het feest der herkenning.

Meet the Misses heeft een hoog “Oh ja, dat nummer”- gehalte. Soul in de traditie van o.a. Marvin Gaye, Al Green, Nina Simone, Randy Crawford, Bill Withers, Gladys Knight, Roberta Flack, Donny Hathaway en Stevie Wonder.

Dit unieke soul trio bestaat uit: Saskia Lie Atjam als zangeres, Cees van den Berg op contrabas en Frank Bilsen op Fender Rhodes piano.  Gitarist Jan Akkerman is zeer gecharmeerd van hun sound en opzet en speelt graag mee als special guest. Deze samenwerking is uiteraard ook mogelijk voor u.  

   

Meet the Misses heeft geen kilometers kabel, bussenladingen vol spullen, metershoge geluidsboxen en onnodige zaalvulling maar drie muzikanten, een klein maar helder geluid en heel weinig spullen.

Meet the Misses trad voorheen op onder de naam Gentlemen of Soul, maar met de komst van de zangeres na het vertrek van de zanger was de formatie aan een nieuwe naam toe.

Meet the Misses is veelzijdig inzetbaar en dus een ideaal trio voor de meest uiteenlopende gelegenheden.  Kortom, Meet the Misses doet alles net even anders en dat maakt hen zo uniek en aantrekkelijk.

Meet The Misses boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meet The Misses zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meet The Misses wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meet The Misses. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meet The Misses te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.