Twilight Entertainment

     
(C) Berbe Rinders
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Meester Moeilijk boeken?

Meester Moeilijk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Meester Moeilijk

Wilt u Meester Moeilijk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Meester Moeilijk

Recent onderzoek heeft aangetoond dat huwelijksfeesten waar Meester Moeilijk optrad gemiddeld 76% minder vaak uitmonden in een scheiding! Hetzelfde onderzoek liet zien dat na een chique bedrijfsborrel met de Meester het ziekteverzuim gemiddeld 15% daalt en jaaromzetten astronomische hoogten bereiken.

Meester Moeilijk wandelt al meer dan vijftien jaar ontwapenend glimlachend door het internationale nachtleven en de entertainmentwereld. Zo was hij eerder boeker en manager van diverse succesvolle artiesten en werkt hij voor The School Of House. Voor velen is hij echter vooral de DJ met de zonnigste platencollectie van Nederland.

De Meester draait namelijk helemaal niet zo ingewikkeld als zijn naam doet vermoeden. In zijn sets (met unieke ‘Goed Gevoel Garantie’) hoor je smooth disco, blije soul, en house-, pop-, reggae-, en rockclassics. Meester Moeilijk is positief, cool, uitnodigend, soms een stukje dieper, maar altijd vrolijk en doeltreffend!!

Zijn koffer vol muzikale endorfine bleek de afgelopen jaren al succesvol tijdens stijlvolle sets in Het Scheepvaartmuseum en Het Concertgebouw, maar ook in de gekte van festivals als Lowlands, Free Your Mind, Mysteryland, en Pitch. Daarnaast was Moeilijk te horen op brand-events van bijvoorbeeld Grolsch, G-Star, Rabobank, en MTV en op bijzondere locaties als Hotel Pikes op Ibiza en Club Provocateur in New York. Niet zo vreemd dus, dat Duncan ‘ID&T’ Stutterheim hem uitnodigde om te komen draaien op zijn afscheidsfeest.

Moeilijk is geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik. Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit het hypersociale instinct dat de Meester zo geliefd maakt.

Dus maak het jezelf makkelijk en kies voor Moeilijk!

Meester Moeilijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meester Moeilijk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meester Moeilijk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meester Moeilijk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meester Moeilijk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.