Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Medicamento boeken?

Medicamento boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Medicamento

Wilt u Medicamento direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Medicamento

De slagwerkgroep Medicamento viert volgend jaar haar 20-jarig bestaan. Daarmee is Medicamento niet meer weg te denken van de Nederlandse en internationale podia.

Medicamento is fantastisch inzetbaar als swingende, energieke openings-act of juist als feestelijke finale-act tijdens bedrijfsevenementen en festivals. Maar ook als uw gasten zich moeten verplaatsen begeleiden de percussionisten van Medicamento dit bijzonder feestelijk!

Ook op productpresentaties heeft Medicamento zich keer op keer bewezen met 100% GROOVE!

Medicamento heeft als doel om het publiek spectaculair op te zwepen met dansbare Percussion Grooves zoals Zuid-Amerikaanse ritmes en Braziliaanse klanken. Maar ook sambareggae, hiphop, funk en drum & bass! Geen andere groep is in staat om al deze stijlen bij elkaar te voegen.

De bandleden bespelen slagwerkinstrumenten van zeer uiteenlopend formaat en karakter. In de basisbezetting treft u altijd minimaal tien slagwerkers en – optioneel - een extra danseres.

Tip: bestel tropische bloemenkettingen, sambaballen en Rio-fluitjes voor uw gasten: een feestelijk geheel en een leuk aandenken aan een geslaagd feest! Informeer naar de mogelijkheden.

Boekingsmogelijkheden Medicamento:
- 10 tot 12 persoons formatie
- Tijdsduur: 1 a 2x 20 min. (binnen 4 uur)
- Prijs: op aanvraag

Medicamento boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Medicamento zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Medicamento wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Medicamento. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Medicamento te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.