Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

MC Zawdi boeken?

MC Zawdi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Zawdi

Wilt u MC Zawdi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MC Zawdi

Geïnspireerd door z’n moeder, reggae-zangeres, pakte Zawdi de microfoon wanneer het maar kon om iedereen te laten horen wat hij allemaal in z’n mars had. Tijdens een vakantie jaren later zagen Chuckie en Posh-E zijn talent en ze moedigden hem aan om z’n dromen na te jagen in de muziekindustrie.

Toen Zawdi de legendarische MC’s Spyder en Gee ontmoette ging het snel. In nog geen jaar tijd werd Zawdi een bekende naam in het MC-wereldje maakte hij het publiek uitzinnig overal waar hij kwam.

Zijn vocals brachten sets van DJ’s als Afrojack, Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Quintino, Roog, Gregor Salto, Sidney Samson, Leroy Styles, Laidback Luke, Billy the Klit, Benny Rodrigues en vele anderen tot grote hoogte.

MC Zawdi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Zawdi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Zawdi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Zawdi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Zawdi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.