Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz boeken?

MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz

Wilt u MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz

 Acteur/ DJ Geza Weisz en acteur/ MC Tygo Gernandt hebben besloten de handen ineen te slaan. Na een overweldigende eerste samenwerking in Club Panama was dit een logisch gevolg. De brede commerciële draaistijl van Geza (variërend van House/ Electro tot Disco/ Soul en Funk) aangevuld met het gamma aan stemmen en karakters van Tygo maakt het onderscheidend ten opzichte van alles wat er tot op heden gedaan is. Vol aanstekelijk enthousiasme gaan deze mannen vanaf nu het land door.

Geza en Tygo hebben reeds hun vaste clubavonden in de Stadsschouwburg (Cox) en Bitterzoet in Amsterdam.

MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Tygo Gernandt en dj Geza Weisz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.