Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

MC Roga boeken?

MC Roga boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Roga

Wilt u MC Roga direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MC Roga

Toen MC Roga nog maar 8 jaar oud was begon hij zijn ambitite te volgen. De jonge Roga was weg van de drums , speelde in lokale bands alles van Blues tot Rock.

Toen hij een puber was werd Roga verliefd op Hip Hop en begon mee te rappen met zijn nieuw ontdekte idolen. Hij kreeg het rappen snel onder de knie en ontdekte dat hij een natural was. Vanaf toen begon hij zijn talent steeds professioneler te benaderen.

Tijdens zijn eerste kennismaking met house muziek voelde Roga iets wat hij nooit eerder voelde. Zijn rauwe talent, kennis van muziek en vaardigheden vielen allemaal op hun plaats en creëerden een platform waar Roga zich begon te ontwikkelen.

Toen Roga de mic pakte in Club Monza in Utrecht ontdekte Victor Coral zijn talent en hij introduceerde Roga aan de organisatoren van de Chemistry Club Nights.

Roga is inmiddels een echte performer geworden en hij slaagde er in zijn nog maar korte carriere al in om samen te werken met Benny Rodrigues , Roog , Erick E , Michel de Hey , Sunnery James & Ryan Marciano en veel meer . In de tussentijd werd zijn muzikale diversiteit ook opgemerkt door grote internationale artiesten. Helden als Erick Morillo , Sandy Rivera , Kenny Dope , D – Ramirez , Antoine Clamaran en anderen waarderen wat deze MC te bieden heeft.

MC Roga is op dit moment een van de meest geboekte MC’s ter wereld. Inmiddels werkt deze MC samen met grootheden uit de dansscène (Tiesto, Carl Cox, Roger Sanchez, om er een paar te noemen) en staat hij op alle grote festivals zoals Dirty Dutch, Mysteryland, Dance Valley en ga zo maar door.

MC Roga boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Roga zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Roga wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Roga. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Roga te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.