Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Populaire rapper
Volledige prijslijst

MC Remon boeken?

MC Remon boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Remon

Wilt u MC Remon direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MC Remon

Remon is begonnen met rappen in 1995 met de Heerenveense rapgroep Acht MM. Na de eerste demo ‘De Compilatie’ volgden vele optredens door het hele land en werd het tijd voor de eerste cd. Dit werd een plaat op Acht MM Records (008) met de titel ‘Waarom Acht’. Deze bleef niet onopgemerkt en er werden nummers gemaakt voor de Belgische nederhop verzamel cd ‘Frithop is dood’ en met de Friese tongercore band Jitiizer. Remon kwam in contact met de Osdorp Posse en belande in het ‘Onderhonden’ project met Def p, Casto en Locomotief. Samen met de beatcreators Seda en Warlock maakten zij de cd ‘Subwoefers’.

In dezelfde periode maakte Acht MM op Acht MM Records (009) de mini cd ‘Grote Broer’. Vele optredens volgden met als toppers het voorprogramma van de Beastie Boys in Ahoy, Pukkelpop (B), Frozenland, de Parade en De Plantage van de VPRO. Daarnaast werd er getourd door heel Nederland en België. In totaal heeft Remon in de loop van de jaren meer dan 400 optredens gedaan in binnen en buitenland. Met diverse bands en solo.

Nadat het ‘Onderhonden’ project voor Remon over was vond hij het tijd voor een solo cd. Hij  maakte de cd 'Korte Mette', wat een bescheiden underground succes werd. Ook werden er 2 videoclips gemaakt welke op diverse TV stations uitgezonden werden. Daarnaast is hij vanaf 2003 actief betrokken bij Omrop Fryslan tv, middels wekelijkse optredens. Er zijn verschillende nummers verschenen op diverse verzamel cd's. Ook speelt hij sinds 2002 in de hiphopfunkrock band Zwart op Wit, waarmee hij geselecteerd is voor het bandbegeleidingsproject Freesonica van Stichting Friesland pop. Hij werkt hard aan zijn 2e solo album, het debuutalbum van Zwart op Wit en de eerste Friestalige rap plaat ooit, dit in samenwerking met de bekende friese troudaboer Piter Wilkens. Daarnaast neemt hij steeds vaker de presentatie van evenementen voor zijn rekening.


 

MC Remon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Remon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Remon wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Remon. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Remon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.