Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

MC Nash boeken?

MC Nash boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Nash

Wilt u MC Nash direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MC Nash

Als je het over een MC hebt die weet hoe hij het publiek los moet krijgen en hoe hij het dak eraf moet blazen heb je het natuurlijk over MC Nash. Nash heeft het; geweldige skills, teveel energie en een gevoel voor muziek.

Nash, geboren als Nick den Dekker (1994), is sinds zijn 18de jaar hard op weg om de top te bereiken. Zo werkt hij samen met artiesten zoals: Lady Bee, DYNA en Freddy Moreira. Vocalen brengen in een eigen stijl, veel gevoel hebben voor het publiek en weten hoe je de combinatie party en entertainment verpakt in een set, niemand houdt zijn handen naar beneden.

Zijn style is exclusief, hard en over de top. Hierdoor word een DJ-set nog beter en smaakt naar zoveel meer wanneer MC Nash de microfoon in zijn bezit heeft.

MC Nash boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Nash zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Nash wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Nash. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Nash te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.