Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

MC Melodee boeken?

MC Melodee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Melodee

Wilt u MC Melodee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MC Melodee

Samen met DJ / Producer INT vormde MC Melodee ' La Melodia '. Wat begon met de onafhankelijke release van de single 'Dough / For You' in 2004 , mondde uit tot een Europese tour met Stonesthrow 's artiesten Ohno , Percee P , Wildchild , Roc C en DJ Romes in 2005 en een platencontract bij Japanse label Handcuts Records / Universal Japan in 2006, de release van hun debuutplaat ' Vibing High ' in de Benelux op PIAS in 2007 , verscheidene videoclips Nederlandse televisiezenders MTV en TMF , een tour met hun eigen live band in 2008 en veel optredens wereldwijd op festivals zoals North Sea Jazz , Sonar , Popkomm , Soul Nation en Capetown jazz . Een optreden in New, gehost door rapper Q - tip en DJ/producer Rich Medina leidt ook tot optredens op CMJ ( Music Marathon ) in New York en de conferentie SXSW ( South by Southwest ) in Austin, Texas. Talloze releases en optredens volgen tot La Melodia in 2012 besluit te stoppen als collectief.

Tijdens een Europese tour in 2011 ontmoet Mc Melodee het getalenteerde productieteam Cookin' Soul uit Spanje . Direct is er een chemie en duiken ze samen de studio in, wat leidt tot de succesvolle releases, waaronder de samenwerking ´Genie´ met niemand minder dan Mac Miller. Al deze releases vinden hun plaats op de mixtape ´Check Out Melodee´ welke in 2012 uitkomt op Dat Piff, bekend van releases van o.a. Mac Miller , Smiff n Wessum en DJ Whoo Kid. Meer Europese shows volgen en dan vooral in Spanje , waar ze door een interview voor MTV Spanje en een covershoot voor HipHopLife Magazine met haar nieuwe partners in de muziek Cookin ' Soul veel nieuwe fans bereikt.

Naar aanleiding van het succes van de mixtape, besluiten MC Melodee en Cookin´ Soul aan het album ´My Tape Deck´ te werken, dat in het voorjaar 2013 uitkomt op Jakarta Records ( DE) en bevat features van Bootie Brown / The Pharcyde , Jet Life Records rapper Fiend en Hollands aankomende zanger Feliciana. Het album kreeg veel goede internationale kritieken en leidde tot nieuwe boekingen zoals Viñarock Festival ( ES ) en een trip naar Amerika om daar te touren en aan nieuw materiaal te werken met verscheidene internationale artiesten.

La Melodia brengt je soulvolle hiphop met een vleugje elektrische funk en ruwe toch hypnotiserende beats die ervoor zorgt dat je hoofd knikken van start tot finish . Deze jonge vedette weet dan ook als geen ander hoe muziek en een show gemaakt moet worden!

MC Melodee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Melodee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Melodee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Melodee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Melodee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.