Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

MC Apster boeken?

MC Apster boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Apster

Wilt u MC Apster direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MC Apster

Mc Apster is een van de meest interactieve en veelzijdigste Mc van Nederland. Inmiddels is hij hard op weg om zelf de grootste in zijn soort te worden. Elk evenement krijgt een extra boost met het boeken van Mc Apster. Hij is in 2013 zelfs de vaste MC bij de Privilige Ibiza op de woensdagavond. Hij werkt met jongens als Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Nicky Romero, Martin Solveig, Rehab en vele andere.

MC Apster boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Apster zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Apster wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Apster. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Apster te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.