Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

MC Ambush boeken?

MC Ambush boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MC Ambush

Wilt u MC Ambush direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MC Ambush

Ambush ontwikkelde een interesse voor muziek toen hij opgroeide in Long Island New York, in het midden van de jaren ’80. Voordat hij zanger werd speelde hij tenorsaxofoon in een schoolband totdat hij geïntroduceerd werd met nieuwe muziek genaamd hip hop. Toen hij voor het eerst Erick B & Rakim’s nummer ‘Paid in full’ hoorde wist hij dat hij verkocht was aan dit genre.

Na het voltooien van de middelbare school ging Ambush bij het leger om geld te verdienen om z’n eerste album te kunnen financieren. Na vier jaar gestationeerd te zijn in Nederland werd hij voorgesteld aan een jonge DJ die net was begonnen met z’n carrière en een MC nodig had.  Sinds die ontmoeting was MC Ambush geboren en begon hij door Europa te reizen samen met Chuckie.

Ambush kan ontzettend goed freestylen. Naarmate de jaren verstreken groeiden zijn vaardigheden meer en meer, vooral tijdens live shows, wat hem nu onderscheid van andere artiesten.  Chuckie merkte deze vaardigheden ook op en introduceerde Ambush aan een paar live bands in Nederland waarmee Ambush uiteindelijk de wereld over tourde. De bands reisden naar een reeks van clubs en festivals in Nederland , Aruba , Bonaire , Curaçao , Tunesië , Taiwan , Japan , Duitsland , België , Colombia , Spanje , St. Martin St. Eustatius .

Tijdens zijn muzikale reis kent Ambush geen grenzen of beperkingen. Als hij de sound goed vindt van een nummer zal hij ervoor gaan. Deze veelzijdige artiest zet elke club op z’n kop met z’n energieke performance en bewijst dat echt talent zich niet laat beperken tot één genre.

MC Ambush boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Ambush zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Ambush wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Ambush. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Ambush te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.