Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hits: Late at night, Rio e.v.a
Volledige prijslijst

Maywood boeken?

Maywood boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Maywood

Wilt u Maywood direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maywood

Maywood heeft een immense staat van dienst weten op te bouwen in de muziekindustrie. Ineens waren ze er eind jaren zeventig. Twee mysterieuze zusjes die met ‘Mother How Are You Today’ het startschot gaven voor een carrière die zijn weerga niet kent. Wereldhits als ‘Rio’, ‘Late at Night’ en ‘Give Me Back My Love’ volgden elkaar in hoog tempo op. De zusjes zongen de nummers niet alleen naar de hoogste regionen van de internationale hitlijsten, maar daarnaast werden alle hits ook nog eens geschreven door Alice Maywood! Maywood scoorde hits in maar liefst 52 landen, waaronder Spanje, Zweden, Korea, Japan, Polen, Finland, Indonesië en Bulgarije.

Wat niemand meer voor mogelijk had gehouden, is toch gebeurd. MAYWOOD IS TERUG. Alice en Caren zijn er klaar voor om wederom de nationale- en internationale podia opnieuw te betreden. Een knallende bühne show waarin alle Maywood hits elkaar in hoog tempo zullen opvolgen. Van ‘Rio’ tot ‘Mother How Are You Today’ en van ‘Late At Night’ tot ‘Give Me Back My Love’. Een knallende ‘back to the 80s’ show met een licht nostalgisch tintje.

Met hun scala aan (wereld) hits vormt Maywood het absolute muzikale middelpunt op ieder feest en evenement.

Maywood boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maywood zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maywood wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maywood. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maywood te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.