Twilight Entertainment

     
Maxima look a like boeken /huren? De perfecte imitatie act van Maxima
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Maxima look a like (imitator) boeken?

Maxima look a like - Imitator boeken /huren?

Wilt u de look like van Maxima huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van de Maxima imitator vindt u op deze pagina.

Wilt u de Maxima look direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maxima look a like (imitator)

Maxima look a like boeken ?In 2001 werd er door het weekblad Prive een contest gehouden, waaraan 365 look a likes deelnamen.

Na weken van opdrachten, fotosessies is deze Maxima look a like (imitator) in november 2001 uitgeroepen tot de Maxima Look-Alike.
De spannende finale is uitgezonden op SBS deze heeft de gehele contest gevolgd. Ook was er de publicatie van de Telegraaf en de organisatie van het geheel, in het weekblad Prive.

Wat doet de Maxima look a like nu?

Na 2001 wordt zij bijna wekelijks gevraagd voor openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies etc. (zie referenties)

De look a like is zo identiek, dat zij zelfs is geweigerd bij de Staatsloterij Show! (artikel lezen)
Het verzoek om mee te doen aan een film als Prinses Maxima, werd door haar geestdriftig ontvangen, maar ook weer snel afgewezen, daar deze rol niet in overeenstemming was van hetgeen zij wil vertolken.

De overeenkomsten met Maxima:

Met een mental coach zijn de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up afgestemd, het accent is aangeleerd, spontaniteit en uitstraling is wat Jolanda van nature bezit.
Een treffende look a like cq imitatie van Prinses Maxima.

Er zijn ook boekings mogelijkheden om deze Maxima look-a-like samen te boeken met de look-a-like van Kroonprins Willem Alexander.

Maxima look a like (imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maxima look a like (imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maxima look a like (imitator) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maxima look a like (imitator). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maxima look a like (imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.