Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Maureen du Toit boeken?

Maureen du Toit boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Maureen du Toit

Wilt u Maureen du Toit direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Maureen du Toit

Maureen du Toit is geboren op de eerste zomerdag van 1974 in Lesotho (Afrika).
Toen zij 4 jaar was, werd ze geadopteerd door een Nederlands artsengezin.
Op vierjarige leeftijd verhuisde ze van het warme Afrika naar het druilerige Nederland.
Hier bracht ze haar jeugd door in het rustige Utrechtse Bilthoven.

Na haar middelbare schoolopleiding vertrok Maureen du Toit naar het Zweedse Uppsala voor een theateropleiding.
Terutoitug in Nederland kwam al snel haar televisiedoorbraak als Lisa Zoomers in de SBS 6-soap Goudkust. Du Toit speelde Lisa van 1996 tot 2000.

Tegen de verwachting van velen in stopte  Maureen du Toit in 2000 met haar televisiewerk om een studie psychologie aan het Europees Instituut voor Psycho Sociale Educatie op te pakken. Maar de buis bleef trekken.

In 2001 verruilde ze het acteerwerk voor het presentatievak en maakte ze haar opwachting 'Hart van Nederland'.  Behalve 'Hart van Nederland' prestenteerde Maureen ook het 'James Bond Journaal' en het veel bekeken en gevreesde 'De Smaakpolitie' waar malafide horeca-ondernemers hun plek wordt gewezen.

Boekingsinformatie Maureen du Toit  :

Maureen du Toit is te boeken voor diverse (bedrijfs-) presentaties. 

Maureen du Toit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maureen du Toit zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maureen du Toit wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maureen du Toit. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maureen du Toit te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.