Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Matti Boegatti boeken?

Matti Boegatti boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Matti Boegatti

Wilt u Matti Boegatti direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Matti Boegatti

Matti Boegatti is een stoere, foute, goedgebekte Ras-Amsterdammer. Hij zou in een vorig leven letterlijk een lang en berucht leven kunnen hebben geleid in de Jordaan… Matti`s jeugd speelde zich dagelijks af tussen de klanken van Johnny Meyer, Manke Nelis, en Tante Leen. Amste`damse roots zitten dus in het bloed en zullen hier ook `neffer nooit nie’ uitgaan! Matti B. kruipt letterlijk ‘in de huid van’ dit zeer succesvolle typetje! Menigeen vroeg reeds bloedserieus aan Matti in welke A`damse wijk hij woont…   en dat is de ultieme bevestiging dat je goed bezig bent!!  

De zang, de klemtoon, het adrem reageren op reacties uit het publiek… Zijn veelzijdige avondvullende show, getiteld: `Boegatti, Sweejt & Traone..’zet zelfs de `aller-droogste ambtenaar’ op een fout voetstuk door de gouden combinatie zingen & plat Jordanese humor. Niemand blijft onopgemerkt….. Ook tijdens menig groot Smartlappenfestival mocht  hij `acte de présence’ geven, om er enkele te noemen: Tilburg, Laren, Utrecht (grootste festival van Nederland!) Maastricht, Sittard, Amsterdam & Roeselare(B) enz.

Matti Boegatti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Matti Boegatti zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Matti Boegatti wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Matti Boegatti. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Matti Boegatti te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.