Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Matthijs Koning boeken?

Matthijs Koning boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Matthijs Koning

Wilt u Matthijs Koning direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Matthijs Koning

Matthijs Koning wordt in september 1991 geboren te Oosterhout. Het zingen heeft Matthijs niet van vreemden. Hij heeft het talent van zijn vader en opa. Matthijs zijn muziekcarrière begint wanneer hij voor een eindexamenopdracht een liedje moet zingen. Hij wordt vervolgens tweede op een talentenjacht. Uiteindelijk zorgde dit voor een podiumplaats op het populaire festival Oosterhout Live en het balletje begint voor de zanger te rollen. De muziek van Matthijs is lekker uptempo met teksten die blijven hangen. Matthijs single ‘Honderdduizend Woorden’ is de Paradeplaat bij Sterren.NL.

Matthijs Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Matthijs Koning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Matthijs Koning wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Matthijs Koning. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Matthijs Koning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.