Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Matthijs boeken?

Matthijs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Matthijs

Wilt u Matthijs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Matthijs

Matthijs boek je als je een geweldige pianoshow op uw evenement wil. Matthijs is met zijn avondvullend programma bij elke gelegenheid gegarandeerd succes. Als pianist treed Matthijs op bij bedrijfsfeesten, diners, bruiloften, enzovoorts.

Boekingen Matthijs

Waar Matthijs komt, is het een knalfeest, want stil zitten dat lukt niet als Matthijs achter de piano zit. Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. U vraagt het, hij speelt en zingt het. Naast zijn One Man Band begeleidt Matthijs ook De SPAM! Band van de online talkshow SPAM! uit Eindhoven.

Matthijs is een energieke pianist met een show, waar de voetjes van de vloer zullen gaan en de handjes in de lucht worden gezwaaid. Elke avond zal op zijn kop staan met zijn te gekke optreden, charme en interactie met het publiek.

Matthijs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Matthijs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Matthijs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Matthijs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Matthijs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.