Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mattanja Joy Bradley boeken?

Mattanja Joy Bradley boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mattanja Joy Bradley

Wilt u Mattanja Joy Bradley direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mattanja Joy Bradley

Avontuur ligt er in het verschiet voor de ware durfallen. Neem nu singer-songwriter Mattanja Joy Bradley. Die gaat waarachtig geen enkele uitdaging uit de weg. Geen berg is haar te hoog, geen dal te diep. Ze neemt ze allemaal. Wie laat zich in de boeien slaan voor de eerste van haar drie Amerikaanse tours? Wie gaat het gevang in voor haar muziek? Wie wordt met pek en veren de VS uitgezet en later met evenveel tromgeroffel weer onthaald? Juist ja, dat is onze getalenteerde vrijbuiter met de rijke fantasie, Mattanja Joy Bradley. En al die krachtige eigenschappen hoor je terug in haar muziek.

Haar debuut Wake Me Up is een mix van catchy pop en bezielde blues, opgedaan op haar levenspad vol hobbels. Mattanja Joy Bradley is een doorzetster. Niet voor niets heeft ze de Latijnse spreuk Nil Volentibus Arduum op haar rechterbovenarm getatoeëerd. Het betekent: ‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’. En ze lééft haar motto. Hell, yeah!

‘Je moet risico nemen. Je moet doorzettingsvermogen tonen. Ik heb veel meegemaakt, maar als je ziet wat ik ervoor heb teruggekregen.’ Dat is inderdaad heel veel. Zo werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Verder zijn er haar deelnames aan talentenjachten op tv als De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en De Beste Zangers Van Nederland). Ondertussen zijn van het debuutalbum Wake Me Up drie succesvolle singles uitgekomen, die allemaal in high rotation op 3FM zijn gedraaid: Beautiful Imperfections, Hurricane (gebruikt in een HBO trailer) en het titelnummer.

Laten we naast genoemde singles nog even inzoomen op dat album. De veelzijdigheid van Mattanja is verbluffend te noemen. Ze zingt met het bluesy Wash Me Momma Janis Joplin terug in de herinnering. En met de ‘007-achtige’ ballad Lie In Your Love komen zowaar ‘blue-eyed’ soulsisters als Dusty Springfield en Amy Winehouse de kamer binnenstappen. Rocken kan ze ook. Met de poppy stamper Keep On Rollin’ brengt ze de roll (swing) waarvan Keith Richards zegt dat je daar de ware rockers aan kan herkennen.

Avontuur en durf tekenen Mattanja. Ze is tegelijkertijd sexy en lief, stoer en zacht, blond en doorleefd. Ze verenigt al het onverenigbare in zich. Daardoor springt ze er altijd uit. En anders wel door haar trouwe viervoeter ‘Opa’, die altijd mee het podium opgaat.

Mattanja Joy Bradley boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mattanja Joy Bradley zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mattanja Joy Bradley wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mattanja Joy Bradley. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mattanja Joy Bradley te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.