Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mattanja Joy Bradley boeken?

Mattanja Joy Bradley boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mattanja Joy Bradley

Wilt u Mattanja Joy Bradley direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mattanja Joy Bradley

Deze stoere chick met een dijk van een stem is niet bang om van zich te laten horen. Ze stond al eens in het voorprogramma van Amy Winehouse en deed mee aan het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’.

In 2013 bracht ze haar debuutalbum Wake Me Up uit. Daarop staat onder ander de gelijknamige single die veelvuldig op 3FM was te horen.

Mattanja Joy Bradley boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mattanja Joy Bradley zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mattanja Joy Bradley wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mattanja Joy Bradley. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mattanja Joy Bradley te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.