Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mathis Weerbal boeken?

Mathis Weerbal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mathis Weerbal

Wilt u Mathis Weerbal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mathis Weerbal

Mathis Weerbal kunnen we niet in 5 woorden omschrijven! Wel dat hij uit West Vlaanderen komt. Waar uit West Vlaanderen? Dat houdt hij liever geheim want hij wil niet dat er van zijn geboortestek een bedevaartsoord wordt gemaakt door de, zegt hij zelf, vele fans die vanaf nu waarschijnlijk heel dikwijls en massaal naar daar zouden afzakken.
 
Mathis heeft enkele dromen en die zijn inmiddels zoetjes aan aan het uitkomen. Een plaatje opnemen, een videoclip in kleur en stereo inblikken , A-rotatie op de grootste muziekzender van Vlaanderen (Ment Tv) , binnenkomen in De Vlaamse Top 10 (hoogste nieuwe in week 26 op nummer 5) en het gaat zo maar door…
 
Maar er staan nog enkele aan te vinken topics op zijn bucketlist; het Sportpaleis vullen (dat mag ook de Sporthal van Dudzele zijn), een duet opnemen met Jettie Pallettie en eens stevig doorzakken met de man van Snollebollekes of zijn idolen van Het Feestteam. Dat is ook typerend voor de muziek die hij brengt ;eerlijke, vrolijke en kleurrijke dansplaatjes gebaseerd op hits van vroeger maar met teksten die Mathis Weerbal zelf schrijft, zingt en performt op unieke wijze!

Mathis Weerbal is nieuw in Vlaanderen en Nederland maar zijn heel herkenbare snor doet ons nu al vermoeden dat hij niet snel van plan is zijn nu al verworven plaatsje snel weer vrij te geven.
Zeg gerust ‘maa’t is weer bal als hij weer binnenkomt met een knal!
 
Men kan in Vlaanderen niet om de debuut single Moskou heen. Een WK-single waarin hij op zijn originele manier De Rode Duivels aanmoedigt.
De videoclip, gemaakt door het sterke team van Cameraworks ,is de kers op de taart !
 
Houdt u echter vast aan de takken van de bomen want eind augustus wordt de tweede single al losgelaten op Vlaanderen en Nederland!

Mathis Weerbal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mathis Weerbal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mathis Weerbal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mathis Weerbal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mathis Weerbal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.