Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Masters of Beauty boeken?

Masters of Beauty boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Masters of Beauty

Wilt u Masters of Beauty direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Masters of Beauty

Al meer dan vijf jaar is ons Masters of Beauty-team een begrip in entertainmentland. De Masters of Beauty is Nederlands beste animatie-act. Maar het is meer dan dat! De Masters of Beauty is tevens een podium-act die speelt in een compleet ingerichte haarstudio. Met vaardige hand stylen de Masters (allen professioneel haarstylist en/of visagist) de mooiste kapsels en verzorgen de meest verfijnde visagie! En dat niet zomaar; dit gebeurt in een geweldige theatrale sfeer waardoor de act niet alleen fantastisch is om te ondergaan maar evenzo fantastisch om gade te slaan.

De mogelijkheden zijn legio binnen nagenoeg elk thema kunnen de Masters zich bewegen. Het standaardteam bestaat uit vier personen maar dit team is uiteraard ook uit te breiden. Indien u een ander thema wenst of een aangepaste teamsamenstelling dan verzoeken wij u te informeren naar de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid om attributen te verwerken in de kapsels.

Masters of Beauty boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Masters of Beauty zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Masters of Beauty wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Masters of Beauty. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Masters of Beauty te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.