Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Masalsa boeken?

Masalsa boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Masalsa

Wilt u Masalsa direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Masalsa

De in 1994 opgerichte formatie Masalsa is een moderne latin band die de meest swingende Zuid Amerikaanse muziekstijlen ten gehore brengt.

De bandleden (11 stuks) zijn grotendeels afkomstig uit Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. De naam Masalsa is een samensmelting van de woorden masala (hete kerrie) en salsa (saus).

Masalsa staat dan ook garant voor een pittig en gevarieerd repertoire waarin o.a. Puerto Ricaanse, Cubaanse en Dominicaanse klanken de revue passeren. Masalsa beschikt over een ijzersterke blazerssectie, een dynamische ritmesectie en stralende vocalen waardoor het repertoire op een eigentijdse manier wordt uitgevoerd.

Masalsa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Masalsa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Masalsa wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Masalsa. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Masalsa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.