Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 6.700,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 backing vocals Morettes
Volledige prijslijst

Martin Morero boeken?

Martin Morero boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Martin Morero

Wilt u Martin Morero direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Martin Morero

Martin Morero is een personage van acteur Peter Paul Muller welke bekend is van "Gooise Vrouwen" en Villa Morero.  Tijdens een optreden van Martin Morero zingt hij niet alleen, ook nodigt hij het publiek uit om met hem mee te zingen.

Op het podium staan beeldschermen opgesteld met daarop de teksten van alle nummers. Het publiek betrekt hij graag bij zijn show het kan dus zo maar gebeuren dat Martin je uit het publiek haalt om samen met hem een duet te zingen.

Het repertoire van een optreden bestaat uit 30 minuten enkele herkenbare meezingers van bekende artiesten zoals Andre Hazes, Rene Froger en vele andere? De hitsingle “Echte Liefde” waarmee Morero een grote hit scoorde maakt ook deel uit van de show.

Boekingsmogelijkheden Martin Morero:

- Martin Morero + De Morettes (2 x backingvocals)  Gage/prijs  € 6700,- excl. 6 % BTW

Betreft tapeshow “Zing mee met Martin Morero”
30 minuten incl monitorset of A-set geluid, inclusief 2 flatscreens voor tekstprojectie.

Martin Morero boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martin Morero zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martin Morero wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martin Morero. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martin Morero te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.