Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnaar Hollands got Talent 2010
Volledige prijslijst

Martin Hurkens boeken?

Martin Hurkens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Martin Hurkens

Wilt u Martin Hurkens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Martin Hurkens

De zingende bakker uit Limburg Martin Hurkens is de winnaar van Holland's Got Talent 2010. Met een spetterend optreden wist de operazanger de meeste stemmen in de wacht te slepen.

Alle negen finalisten hadden alles uit de kast gehaald om de kijker weg te blazen met hun act. Er kon er echter maar een de winnaar zijn.

De 53-jarige Limburgse Pavarotti mag naar de Verenigde Staten voor een workshop van professionals uit de entertainmentindustrie.

Boekingsmogelijkheden Martin Hurkens:

1 x 30 minuten met tape

Tevens zijn er mogelijkheden voor optredens met een live orkest

Martin Hurkens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martin Hurkens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martin Hurkens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martin Hurkens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martin Hurkens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.