Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Martin Dams boeken?

Martin Dams boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Martin Dams

Wilt u Martin Dams direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Martin Dams

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht. Al op zeer jonge leeftijd, Martin was 15 jaar, trad hij op als Elvis look-a- like in diverse talentenjachten. Het magische gevoel wat een artiest krijgt als hij optreed beviel Martin en sindsdien is hij dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Al  snel  kreeg  hij  een  platencontract  en  zijn  eerste  single  bereikte  een  hoge  notering  in  de destijds zeer belangrijke Nederlandse top 40. De single “ Bye Bye Belinda ” zette Martin definitief o p de kaart en vele radio en tv stations omarmden hem.

Martin ontpopt zich als een ras artiest en vele optredens staan er inmiddels achter zijn naam. Ineens verrast Martin een ieder door plaats te nemen in het trio “ de piratentoppers”. Na vele successen vormt dit trio “Ancora” waarin Martin een belangrijke rol speelt. Na meer dan twee jaar “ Ancora “ en twee gouden awards rijker neemt Martin de beslissing om uit de groep te stappen en solo Nederland weer te veroveren. Niet onverdienstelijk want al snel is hij met zijn single “ Dat is nu over “ te zien in de landelijke BOB commercial. Al snel daarna weet Martin met zijn single “ Alandra “ de prachtige nazomer van 2016 te sieren. Martin werd door een carnavalsvereniging gevraagd zijn medewerking te verlenen op een nieuw uit te brengen single. Al snel schrijft Martin het liedje “ Tante Toos “ waarmee hij een muzikale uitstap maakt en wederom verrassend van zich laat horen. Martin  is  een  doorgewinterde  artiest  die  op  elk  feest  op  briljante  wijze  een  juist veelzijdig repertoire ten gehore brengt. Als artiest wil hij maar één ding en dat is mensen vermaken met zijn kunsten. Onder het mom kwaliteit hoeft niet duur te zijn reist Martin op dit moment Nederland rond. Kortom : Martin Dams een veel geboekte artiest die na zijn show op vele feesten wederom welkom is.

Martin Dams boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martin Dams zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martin Dams wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martin Dams. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martin Dams te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.