Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Martijn Oosterhuis boeken?

Martijn Oosterhuis boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Martijn Oosterhuis

Wilt u Martijn Oosterhuis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Martijn Oosterhuis

Tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, een fameus open podium in Amsterdam, besloot Oosterhuis zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian en heeft hij inmiddels honderden optredens op zijn naam staan. Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Verder is Martijn al jarenlang een graag geziene gast in het Comedy Café te Amsterdam.

In 1997 won Martijn de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Hij besloot eerst naar Londen te gaan alwaar hij optrad in de Comedy Store en was tevens de eerste Nederlandse deelnemer aan 'So you think you're funny' (vierde prijs) in Edinburgh tijdens het grootste internationale stand-up comedy festival van Europa. In 2002 maakte Martijn Oosterhuis zijn theaterdebuut met zijn 1e solo programma ‘Echt’, gevolgd door ' Van Huis Uit’ in 2005. Dit seizoen start hij met zijn derde programma ' Smile'.

Met het BNN programma de LAMA’s behaalde Oosterhuis een nominatie voor de Televisierring 2004 en ook heeft hij een eigen TV kanaal bij 2gotv. Martijn was columnist voor de Penthouse, schreef voor VPRO’ s waskracht en verscheen in meerdere programma’s als gast.

Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.Wij kunnen allemaal wel `ns een keer geestig uit de hoek komen, en wanneer de drank in de man/vrouw is, ook wel twee of drie keer na elkaar. Maar an-der-half uur lang een volle theaterzaal in je greep houden a rato van een goeie bak of 5 per minuut, nee dat is enkel geven aan iemand met Talent. En zo iemand is Martijn Oosterhuis.

Actief als stand-up comedian sinds 1994, maar vooral de laatste paar jaar een van de snelst rijzende sterren aan het comedy-firmament. Zijn eerste avondvullende programma `Echt` is een ware sensatie in theaterland en terecht. Oosterhuis is ijzersterk in het vertellen van hilarische verhalen waarbij hij niets of niemand – en zeker zichzelf niet – spaart. Tegen een bloedstollend tempo vuurt hij de grappen op je af tot je groggy van het lachen in je stoel hangt. Oosterhuis lijkt ze te verzinnen waar je bij staat en is zonder twijfel een must voor de comedy-liefhebber en een openbaring voor wie het genre wil ontdekken. Gaat dat zien!

Oosterhuis trad ook op in de Comedy Store (Londen) en het Comedy Café (Londen). Hij won de Persoonlijkheidsprijs op de Cameretten 1997 en was tevens de eerste Nederlandse deelnemer aan ‘So you think you’re funny’ (vierde prijs) in Edinburgh tijdens het grootste internationale stand-up comedy festival van Europa. Verder is Martijn al jarenlang een graag geziene gast in het Comedy Café te Amsterdam.

Martijn Oosterhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martijn Oosterhuis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martijn Oosterhuis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martijn Oosterhuis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martijn Oosterhuis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.