Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Martijn Martell boeken?

Martijn Martell boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Martijn Martell

Wilt u Martijn Martell direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Martijn Martell

Inmiddels treedt goochelaar Martijn Martell ruim 20 jaar op in de wereld van evenementen. Waar hij menig toeschouwer in de maling heeft weten te nemen. Hij is een graag geziene gast aan iedere tafel of tussen de gasten. Door de jaren heen heeft hij veel personeelsfeesten, relatie-events, bedrijfopeningen en beurzen mee mogen maken en een staaltje magie mogen afleveren.

Ook goochelaar Martijn Martell heeft als kind een start gemaakt met een goocheldoos als kado voor zijn verjaardag. Zijn hobby liep echter uit tot de professionele goochelaar die hij geworden is. In het begin startte hij met goochelen bij mensen thuis , dat is uitgegroeid naar optredens bij  grote multinationals.

Goochelaar Martijn Martell weet uw gasten te boeien en te trakteren op magie van de bovenste plank. Hiervoor gebruikt hij de meest eenvoudige voorwerpen. Met voorwerpen zoals touwen, kaarten, aanstekers en ballen weet Martijn Martell uw gasten aan de tafels of centraal tussen de gasten een minishow te geven. Hierbij vloeien humor en magie perfect over in elkaar. Daarmee kunnen we over goochelaar Martijn Martell beweren dat hij spraakmakend entertainment brengt.

Indien de situatie het toe laat, zal goochelaar Martijn Martell zichzelf ‘transformeren’ naar beroeps zakkenroller. Hierdoor zal er bij sommige toeschouwers een horloge, portefeuille of bos sleutels verdwijnen. Uiteraard geeft zakkenroller Martijn Martell de persoonlijke bezittingen aan de gasten terug. Deze “verpakt” hij in zijn ludieke trucs die er na volgen, alsof de ‘gedupeerde’ een cadeautje van hem krijgt. U kunt zich waarschijnlijk indenken dat dit voor enorme hilariteit zal zorgen.

Naast table-magic, zakkenrollen en zijn centrale act is Martijn Martell een van Nederlands beste ballonartiesten. Bij zijn ballooning art zal hij het verachtingspatroon van uw gasten zeker overtreffen. Zijn kleurrijke ballonnen worden door ballonartiest Martijn Martell in een razend tempo kunstwerken op topniveau. Middels dit entertainment creëert hij de meest uiteenlopende sculpturen en vooral populaire strip en tekenfilmfiguren van dit moment. Teigetje en de Minions zijn hot op dit moment, maar ook Pluto en Goofey doen het goed.

Deze veelzijdige goochelaar en entertainer heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan. Hierom is Martijn Martell bij uitstek de entertainer voor uw open dag, diner, opening, feest, fusie, familiedag, vrijgezellenparty, personeelsuitje, winkelpromotie of elk ander event. Zowel volwassenen als kinderen weet hij te boeien met zijn table-magic, ballonkunst en presentatietechniek. Serieus, zakelijk, humoristisch, magisch, ludiek of eigentijds; Entertainer en goochelaar Martijn Martell geeft graag vorm aan uw feest of evenement. Kortom: Martijn Martell is met recht een allround entertainer!

Martijn Martell boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martijn Martell zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martijn Martell wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martijn Martell. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martijn Martell te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.