Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Martijn La Grouw boeken?

Martijn La Grouw boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Martijn La Grouw

Wilt u Martijn La Grouw direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Martijn La Grouw

Wanneer je aan het werk bent, zorg ik voor de broodnodige muzikale ondersteuning en ook wanneer je in het weekend lekker rustig aan doet, zorg ik voor de beats! Je hoort me maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 met The Beat Goes On en op zondagmiddag tussen 15:00 en 18:00 met mijn weekendshow ‘Martijn La Grouw’.

Elke maand geef ik je een flashback van de leukste momenten uit mijn programma’s op SLAM!FM!

 

Martijn La Grouw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martijn La Grouw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martijn La Grouw wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martijn La Grouw. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martijn La Grouw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.