Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met 2 backing vocals, € 5500,- excl.
Volledige prijslijst

Martijn Fischer boeken?

Martijn Fischer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Martijn Fischer

Wilt u Martijn Fischer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Martijn Fischer

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken 'De Ingebeelde Zieke' en 'Augustus: Oklahoma' van de Utrechtse Spelen.

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. 'Baantjer', 'Afblijven!', 'Gooische Vrouwen', en 'VRijland' en als zanger Tony Kroeze in de serie 'Bagels & Bubbels'. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten 'Holland Zingt Hazes'.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical 'Hij Gelooft In Mij', de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

Sinds begin maart is de 'Film Bloed, Zweet en Tranen' te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Martijn Fischer is met het repertoire van André Hazes te boeken in verschillende configuraties.

Martijn Fischer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martijn Fischer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martijn Fischer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martijn Fischer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martijn Fischer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.