Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Marlous Oosting boeken?

Marlous Oosting boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marlous Oosting

Wilt u Marlous Oosting direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marlous Oosting

Marlous Oosting, is geboren in Assen, haar afkomst is puur NL. Als kind wist Marlous al dat ze zangeres wilde worden en denkt daar naar vele jaren nog steeds het zelfde over…  Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor waar ze veel mee optrad en vaak de solo kreeg. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op tijdens opendagen, schoolfeesten enz.

Ze bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven.

Door aan het programma Idols op RTL 4 mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud door haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hierdoor werd ze weer een ervaring rijker. Door voor dié camera’s te staan is Marlous geen onbekende meer voor vele Idols fans. Destijds heeft ze nog in een blad gestaan, genaamd IN. Daarin stond hoe Marlous de jury heeft overtuigd van haar kunnen in het programma Idols. Ze werd in datzelfde blad de Katja Schuurman look-a-like genoemd.

Marlous Oosting is in contact gekomen met Eddy Harms van Pink Records. Samen met Eddy heeft ze eigen nummers opgenomen. Het nummer "Als hij 's nachts piano speelt is daar een voorbeeld van. Dit nummer is inmiddels al bekend bij het Nederlandse publiek en is te beluisteren op verschillende radiostations door heel Nederland. Tevens is er bij deze single een videoclip gemaakt. Marlous is momenteel druk bezig met de nieuwe single.

Marlous Oosting boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marlous Oosting zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marlous Oosting wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marlous Oosting. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marlous Oosting te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.