Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Marloes van Ommen boeken?

Marloes van Ommen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marloes van Ommen

Wilt u Marloes van Ommen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marloes van Ommen

In 2002 is Marloes van Ommen begonnen met zingen in een gospelband, vanuit dat bandje is voor haar alles begonnen.

Daarna heeft ze  de MBO-opleiding kunst en cultuur, richting muziek gestudeerd en is in 2008 toegelaten op het conservatorium te Zwolle.

Daarnaast heeft Marloes van Ommen in veel verschillende projecten gezongen: o.a in schoolproducties, studiowerk, talentenjachten, trouwdiensten etc.

Als zangeres is ze actief in diverse bands, als docent is ze actief in het geven van  privé en groepgewijs zangles.

2011 is voor Marloes van Ommen het jaar van The Voice of Holland!

Marloes van Ommen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marloes van Ommen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marloes van Ommen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marloes van Ommen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marloes van Ommen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.