Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marleen Rutten boeken?

Marleen Rutten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marleen Rutten

Wilt u Marleen Rutten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marleen Rutten

Marleen Rutten is een jonge, frisse en getalenteerde zangeres die er bij elk optreden een feestje van wil maken. Na haar deelname aan “Dao zit Meziek in” is het snel gegaan met de carrière van Marleen Rutten. Tijdens het programma toonde Marleen al aan dat ze heel leergierig was en onderging een metamorfose, zowel in zang als in de manier waarop zij zich presenteerde aan het publiek.

Inmiddels heeft Marleen een leuk eigen Limburgs repertoire opgebouwd en zingt ze daarnaast ook Duitse schlagers. Het aantal optredens neemt snel toe en Marleen is inmiddels een graag geziene Limburgse artiest. Marleen presenteert op 10 oktober haar nieuwe CD en zal tijdens het carnavalsseizoen door heel Limburg op de meest uiteenlopende evenementen te horen zijn.

Om een goede indruk te krijgen van een optreden is van zowel het Limburgs als Duits repertoire een lijst beschikbaar.

Marleen Rutten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marleen Rutten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marleen Rutten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marleen Rutten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marleen Rutten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.