Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marleen Achten boeken?

Marleen Achten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marleen Achten

Wilt u Marleen Achten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marleen Achten

Marleen Achten is geboren in Haaren, 3 april 1971. Zangeres Marleen Achten is in 1998 afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Zij kreeg les van o.a. Coco York en Alberto ter Doest en volgde masterclasses o.l.v. Jerry van Rooyen, Deborah Brown, Dee Daniels, Willem Nijholt en Gerrie van der Klei. Tussentijds studeerde zij aan de Hochschule für Musik und Darstellende Kunst (Graz, Oostenrijk) en volgde lessen van internationale jazzmusici, waaronder Marc Murphie.

Tijdens en na haar conservatoriumopleiding nam zij deel aan diverse projecten, waaronder: Operaspektakel 'Nabucco' in Ahoy en speelde zij hoofdrollen in de musicalshows 'Go Sarah Go' en 'Cinemania'. Tevens vertolkte zij songs uit de opera 'Carmen' in een samenwerkingsverband met Henk Poort. Zij trad op als duo met gitarist Frans de Bekker (†)

Momenteel verzorgt zij diverse optredens in opdracht of freelance, waaronder, projecten met diverse orkesten, zang tijdens huwelijksvoltrekkingen en andere feestelijke aangelegenheden. Daarnaast zingt zij in het vocale theatrale jazz trio Once.

Door de combinatie van muzikale nieuwsgierigheid en haar buigzame stem beweegt zij zich in diverse stijlen, zoals jazz, blues, pop en theatrale songs. Het is de puurheid en het gevoel, voortvloeiend uit de vertolking van een lied, waar zij 100 % voor gaat.  

Marleen Achten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marleen Achten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marleen Achten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marleen Achten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marleen Achten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.