Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hart van Nederland / Huizenjacht
Volledige prijslijst

Marlayne Sahupala boeken?

Marlayne Sahupala boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marlayne Sahupala

Wilt u Marlayne Sahupala direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marlayne Sahupala

Natuurlijk betekende de deelname aan het Eurovisie Songfestival (29 mei 1999 in Jeruzalem) de doorbraak van Marlayne als solo-zangeres. Een doorbraak die al gestalte kreeg toen de 28-jarige Baarnse enkele maanden eerder met het aanstekelijke “One Good Reason” met overgrote meerderheid het Nationale Songfestival won. En daarmee een ticket voor “Jeruzalem”, waar ze uiteindelijk een gedeelde achtste plaats behaalde.

Maar Marlayne is meer dan alleen “Het Meisje van het Songfestival”. Haar ambities wekken geen verbazing bij het zien van haar achtergrond. Als dochter van Rein van den Broek, trompettist en bandleider van de jaren zeventig razend populaire formatie Ekseption, raakte ze al vroeg in de ban van de muziek. Ze kreeg op haar achtste haar eerste klassieke pianoles en droomde van een carrière als concertpianiste. En op haar zestiende begon ze zelf liedjes te schrijven, en stapte na de havo over op het conservatorium voor de opleiding zang, lichte muziek. Marlayne deed nog tijdens haar studie ervaring op in studio’s als sessiezangeres voor jingles, commercials en in achtergrondkoortjes. Dat bracht haar bij de Frogettes, het koor dat René Froger begeleidde bij zijn concerten.

Dankzij het Songfestival kent iedereen in Nederland – en daarbuiten – Marlayne als een professionele, gedreven zangeres, die overduidelijk houdt van haar vak. Een veelzijdige zangeres bovendien, wat ze bewijst in het romantische, Nederlandstalige duet “Ik kan ’t niet alleen” met Gordon. Een single die de nationale hitlijsten haalde. In februari 2001 wordt Marlaynes eerste cd-album “Meant To Be” uitgebracht.

”Toeval bestaat niet. Iets heeft zo moeten zijn, maar dan moet je er wel open voor staan”, is de filosofie van Marlayne. Vanaf 2001 wordt Marlayne opgemerkt door het tv station SBS6. In mei 2001 verzorgt Marlayne samen met Ellemieke Vermolen de opening van het nieuwe commerciële station V8. Voor deze zender presenteerde zij het dagelijkse televisie programma Hou ’m Vast. Naast haar grote liefde voor het zingen ontdekte Marlayne dat ook presenteren dicht bij haar ligt. Na haar start bij V8 werd zij gevraagd door RTL4 om diverse programma’s te presenteren zoals De Draad Kwijt en items voor Staatsloterij Magazine.

Een jaar later werd zij weer door SBS6 gevraagd voor het dagelijkse vakantie-journaal van D-Reizen. Sinds september 2003 versterkt Marlayne het SBS6 presentatie-team van Hart van Nederland. Als één van de vaste gezichten van SBS6 presenteert ze naast Hart van Nederland diverse programma’s als Shownieuws, Van Rommelzolder tot droomhuis en het succesvolle programma De Afvallers.

Vanaf 2010 presenteert zij samen met andere SBS6 collega’s het dagelijkse succesvolle TV Programma Huizenjacht.

Naast alle tv werkzaamheden blijft Marlayne altijd zangeres en treed zij ook regelmatig met een zes koppige live band op.

Marlayne Sahupala boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marlayne Sahupala zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marlayne Sahupala wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marlayne Sahupala. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marlayne Sahupala te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.