Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Songfestival hits
Volledige prijslijst

Marlayne en Mandy Songfestival Hits boeken?

Marlayne en Mandy Songfestival Hits boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marlayne en Mandy Songfestival Hits

Wilt u Marlayne en Mandy Songfestival Hits direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marlayne en Mandy Songfestival Hits

Laat je mee slepen in de Songfestival roes waarin Nederland zich na de overwinning bevindt!
 
Deze oud songfestival-sterren (en hartsvriendinnen) zorgen voor een feest der herkenning met de beste songfestival classics.
 
Marlayne Sahupala eindigde op een 8e plek bij het Eurovisie Songfestival in 1999 (en is nu o.a. dagelijks te zien in het SBS6 programma Hart van Nederland).
Mandy Huydts is bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle in 1986 (en is nu een van de beste en meest gevraagde backingvocalisten van Nederland).
 
Niet alleen de songs waar zij Nederland mee vertegenwoordigden op het Eurovisiepodium , “One Good Reason” en “Alles Heeft Een Ritme” komen voorbij, maar ook meezingers als “Vrede”, “Hemel En Aarde”, “Dingedong”, “Mallemolen” en “Hallelujah”. En natuurlijk ontbreken de Zweedse songs “Waterloo”, en “Euphoria” niet.

Marlayne en Mandy Songfestival Hits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marlayne en Mandy Songfestival Hits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marlayne en Mandy Songfestival Hits wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marlayne en Mandy Songfestival Hits. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marlayne en Mandy Songfestival Hits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.