Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Marlane boeken?

Marlane boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marlane

Wilt u Marlane direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marlane

Marlane werd in Juli 1995 geboren in het Betuwse dorpje Ochten.  Als kleine meid danste en zong Marlane er al vrolijk op los. Nadat Marlane op haar zesde verjaardag een karaoke set voor haar verjaardag kreeg was ze niet meer stil te krijgen. Het entertainen zit in haar bloed en al snel is ze te zien op tal van Nederlandse podia. Wat begon bij een zangpartij tijdens een buurtfeest groeide uit tot leuke grote en kleine evenementen, kroegen en andere feesten.  Ook is ze regelmatig te gast in diverse radio en tv programma’s en deed ze mee aan Popstars en Bloed, Zweet & Tranen.

Marlane beschikt over een zeer uitgebreid  repertoire waarvan alle liedjes stuk voor stuk prima inzetbaar zijn tijdens haar optredens.  Uiteraard heeft Marlane ook eigen nummers uitgebracht, zoals haar eerste single “Pasadena” een cover van de Maywood klassieker die verscheen in 2011. Inmiddels werkt ze al een aantal jaren aan een leuk, verrassend eigen repertoire.

Liedjes als Kleine Dingen, Met een Beetje Liefde en Gevrij doen het goed in het land en op de diverse radiostations. Eind 2016 kwam Marlane met weer een geweldige single: Lach & Leef.

Marlane boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marlane zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marlane wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marlane. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marlane te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.