Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Marlane boeken?

Marlane boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marlane

Wilt u Marlane direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marlane

Marlane is geboren in juni 1995 in het Betuwse dorpje Ochten. Al snel na de geboorte werd duidelijk dat er een groot muziektalent in de kleine Marlane stak, ze danste en zong er vrolijk op los. Nadat Marlane op haar 6e verjaardag een karaoke-set kreeg was het helemaal gedaan met de stilte in huize Dirksen. Het entertainen zit in haar bloed en al snel is Marlane te vinden op tal van Nederlandse podia. Wat begon met een zangpartijtje bij buurtfeestjes, groeide al snel uit tot tal van leuke en grotere evenementen. Zo was Marlane o.a. te zien bij de 4-daagse feesten in Nijmegen, het Waalkadefeest in Tiel, de Heideweek in Ede, de Rijnweek, het Betuwe Spektakel en heel veel andere leuke festivals en evenementen. Maar het meest van de tijd brengt Marlane door met het entertainen in café’s en en bij feesten en partijen. Marlane is een allround entertainer met een wervelende live act waarbij interactie met het publiek een belangrijke plaats inneemt.

Ook radio en TV hebben de jonge zangeres al snel in het vizier, zo verschijnt ze in verschillende TV programma’s als het SBS6 programma ‘Popstars’, het programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, en speelt ze een rol in het RTL4 programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ met Alice Maywood. Mede dankzij dit soort programma’s doet Marlane veel camera ervaring op, die haar nog steeds goed van pas komt. In 2014 is Marlane één van de 3 finalisten voor een optreden tijdens het ‘Mega Piraten Festijn’ in het Gelredome in Arnhem. Marlane beschikt over een zeer uitgebreid repertoire nationale en internationale songs die stuk voor stuk prima inzetbaar zijn voor allerlei feesten en partijen. Natuurlijk hoort daar ook haar eigen repertoire bij, met 13 uitgebrachte single durven we gerust te spreken van een blijvertje. Marlane houdt niet van stil zitten, samen met haar vaste team verheugd de zangeres zich alweer op mooie nieuwe projecten en optredens.

Marlane is een “niet 13 in een dozijn zangeres” met een zeer breed repertoire. De zangeres heeft een flinke dosis podiumervaring waarmee ze elk publiek inpakt. Tijdens haar optredens weet Marlane het publiek te boeien, overtuigen, en vermaken. De zangeres is inzetbaar tijdens een intiem diner, dinershows, zakelijke events, borrel bijeenkomsten, openingen, uitvaarten, bruiloftsceremonies, bruiloftsfeesten, cafe’s, of grote tent- en pleinfeesten waar het dak eraf moet. Ze is in staat om haar muziek met passie en overtuiging neer te zetten en creëert hierbij altijd de juiste sfeer. Marlane is een spontane zangeres met een frisse uitstraling en een ruime ervaring op zang en entertainment gebied. Een energieke verschijning die altijd 100% live zingt.

Marlane boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marlane zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marlane wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marlane. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marlane te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.