Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken voor meerdere sets
Volledige prijslijst

Mark van Veen boeken?

Mark van Veen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mark van Veen

Wilt u Mark van Veen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mark van Veen

Mark had vanaf zijn geboorte een voorliefde voor muziek en naast zijn vocale uitspattingen is hij een getalenteerd drummer. Al ruim 10 jaar toert Mark als zanger het hele land door. Absolute hoogtepunten zijn de optredens in Daun (Duitsland), tijdens het Piratenfestijn in Ermelo , de Volendammer kermisfeesten en zijn eigen (uitverkochte) theaterconcert in 2011.

In februari 2009 stond Mark in het voorprogramma van de Volendamse Tribute to The Cats Band en heeft toen kennisgemaakt met muzikant en componist Kees Plat. Er ontstond een hechte vriendschap en in 2010 schreef Kees de debuutsingle voor Mark “Geen Leven Zonder Jou”. Vele singles volgen waaronder het succesvolle nummer “Vrienden”, geproduceerd in de studio van Arnold Mühren te Volendam.

Een jaar later stond Mark voor het eerst samen met Kees op de bühne en de zaal stond op zijn kop. In 2014 werd het tijd voor een duet, de kroeghit “In Ons Stamcafé”. In de zomer van 2016 was de release van de verzamel-EP en gelijknamige single “Kom Dans Met Mij” en in augustus 2017 brengt Mark wederom een duet uit, dit keer met de Volendamse Janina. Deze single werd een ode aan BZN die precies 10 jaar daarvoor stopte.

In 2018 zit Mark 10 jaar in het vak, dit werd bekroond met een samenwerking met componist/producer Bram Koning, die hitsingles schrijft voor o.a. André Hazes jr., René Froger, Willeke Alberti en Gerard Joling. Samen met co-producer Jeroen Dirksen (o.a. medeverantwoordelijk voor het succes van Thomas Berge) werkt hij aan een gloednieuwe sound voor Mark! Het muzikale roer gaat compleet om, de zomerse single “Laat Maar Lekker Waaien” is hier het resultaat van!

Mark van Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mark van Veen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mark van Veen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mark van Veen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mark van Veen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.