Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mark Elbers boeken?

Mark Elbers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mark Elbers

Wilt u Mark Elbers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mark Elbers

Mark Elbers wordt ook wel “The King van Nederland” genoemd. Nummers van Elvis Presley zijn hem op het lijf geschreven. Dit is beslist de beste Elvis Tribute Artiest van het land. Zelfs Ray Walker (vriend en collega van Elvis) is onder de indruk van Mark. Ook is Mark Elbers een rol aangeboden in een Hollywoodfilm waarin hij een aantal nummers zal zingen. Mark weet zijn publiek te bespelen met fantastische nummers van toen, maar op verzoek zingt Mark ook gezellige, herkenbare Nederlandstalige nummers.

Mark Elbers is een genot om naar te luisteren, maar er mag natuurlijk ook gedanst worden!

Mark Elbers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mark Elbers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mark Elbers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mark Elbers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mark Elbers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.