Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanag gage/ Ook te boeken als presentratice
Volledige prijslijst

Mariska van Kolck boeken?

Mariska van Kolck boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mariska van Kolck

Wilt u Mariska van Kolck direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mariska van Kolck

Mariska van Kolck vertelt het verhaal van Karen Carpenter en zingt, begeleid door haar broer Gerbrand, een keuze uit het fantastische Carpenters Songbook.

2008 is een bijzonder jaar voor Mariska van Kolck geweest. Niet alleen won ze een Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in Ciske de musical, ook vierde ze haar 25-jarig jubileum. Dit was een mooi moment voor een nieuwe stap in haar carrière. Haar eerste solovoorstelling ‘Top of the World’ was een droom die is uitgekomen! Vooral omdat Karen Carpenter, haar muziek en haar verhaal een rode draad vormen in het leven van Mariska.

Omdat het programma zo goed is ontvangen, besteed ze in haar optredens in het land uitgebreid aandacht aan De Carpenters; zij zijn een ware hitmachine! In het programma van Mariska komen zeker de volgende nummers voorbij: Close to You, Only Yesterday, We’ve only just Begun, The Rainbow Connection, Ticket to Ride, I’ll never fall in Love again, Only Yesterday, Sweet Sweet Smile, Jambalaya en uiteraard Top of the World!

Mariska van Kolck kan solo, begeleid door haar broer Gerbrand (toetsenist/zanger) of haar gehele band een chique aanvulling zijn tijdens uw galadiner of feestelijke avond.

Mariska in het algemeen

Mariska van Kolck heeft haar opleiding gevolgd aan de Nel Roos Academie en is bekend als musical actrice en tv presentatrice. Ze speelde o.m. in Ciske, De Jantjes, Oliver!, 42nd Street, Chicago en had een soloprogramma Top of the World met Carpentersongs. Voor TV werkte Mariska mee aan o.a. Popformule, Wie Ben Ik en Bestemming Nederland. Momenteel brengt zij een hommage aan haar zingende favorieten van het witte doek in haar theaterconcert Moviestars. Mariska heeft inmiddels twee John Kraaijkamp Musical Awards voor de Beste Vrouwelijk Hoofdrol! Zij is het gezicht van anti-agingcreme Nannic. Mariska is vanaf aanvang ambassadrice van Villa Pardoes.

Mariska van Kolck boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mariska van Kolck zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mariska van Kolck wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mariska van Kolck. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mariska van Kolck te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.