Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mariska boeken?

Mariska boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mariska

Wilt u Mariska direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mariska

Mariska Dijkstra werd geboren in Zoetermeer (juni 1995), is opgegroeid in Assen en is thans woonachtig in het Brabantse Vught. Haar zangcarrière is begonnen in een kinderkoor met af en toe een optreden. Mariska was toen 6 jaar oud.
Om haar stem te professionaliseren en te onderhouden gaat ze vanaf haar 14e jaar naar zangles.

Het podium is voor Mariska een tweede, misschien wel een eerste thuis. Ze vindt het fijn om te zien dat mensen genieten van haar stem en optreden. Haar repertoire is divers, van meezingers tot luistermuziek. Ze zingt Nederlandstalig en Engelstalig. Om veel podiumervaring op te doen, heeft ze meegedaan aan diverse talentenjachten. Zo heeft ze in 2006 de landelijke finale van het Songfestival Kinderen voor Kinderen gewonnen met het nummer "100 Avonturen", uitgezonden op televisie.

In 2007 werd ze "Ster Talent van het Noorden" en mocht ze een single opnemen, "Naar de discotheek", bij MasterSound Studio in Eelde. In mei 2008 heeft ze in Steenwijk een talentenjacht gewonnen en werd daarna ook regelmatig gevraagd voor een optreden. Vanaf 2009 t/m 2012 heeft ze meegespeeld in een musicalgroep. Leren acteren, dansen en zingen en natuurlijk diverse optredens in het theater.

Daarnaast heeft Mariska een aantal mooie singles opgenomen en uitgebracht. Deze singles zijn opgenomen  in de studio van Gerto Music Productions:


2009: "Puber" en "Mijn vader" (muziek, L. Hulshof, tekst, Andréas).
2012: "I'm young and free" (muziek, tekst, G. Heupink).
2016: "The way you look at me" (muziek, tekst, G. Heupink).
2017: "Vanaf het moment" (muziek, tekst, G. Heupink).
Diverse radiostations in Nederland en België hebben haar singles gepromoot.

Ook in het buitenland staat Mariska regelmatig op het podium. In 2010 heeft ze in het zuiden van Frankrijk een Entertainer ontmoet en samen met hem presenteert ze gezellige shows voor jong en oud. Boekt u Mariska, dan krijgt u zeker kwaliteit en gezelligheid voor een betaalbare prijs.

Mariska boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mariska zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mariska wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mariska. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mariska te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.