Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Radio 2
Volledige prijslijst

Marisa Heutink boeken?

Marisa Heutink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marisa Heutink

Wilt u Marisa Heutink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Marisa Heutink

Marisa is geboren in de winter van 1978 en al snel wordt duidelijk dat ze gezegend is met een grote passie voor muziek.

Haar liefde voor radio en muziek ontwikkelt zich en tijdens haar jeugd is Marisa vooral bezig met het leren bespelen van allerlei muziekinstrumenten zoals viool, piano, drums en basgitaar maar haar elektrische gitaar is favoriet.

Marisa begint haar ethercarrière bij de lokale omroep van Enschede en ontwikkelt zich verder bij AB Radio. Haar hobby wordt haar beroep als ze in januari 2003 begint bij 3FM. Verder ken je Marisa van de stations Yorin FM, Caz en van Veronica TV.

Marisa Heutink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marisa Heutink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marisa Heutink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marisa Heutink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marisa Heutink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.