Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mario Veltman boeken?

Mario Veltman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mario Veltman

Wilt u Mario Veltman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mario Veltman

Mario Veltman behaalde de finale van de populaire talentenshow ‘Holland’s Got Talent’ bij SBS 6. Al direct zag de jury in Mario de ‘Nederlandse Paul Potts’ en een ster was opgestaan. Miljoenen mensen hebben kennis gemaakt met Mario Veltman en zijn als een blok gevallen voor zijn stem en persoonlijkheid. Een licht klassieke tenorstem met een prachtige klank, die menig hart sneller laat kloppen, en bij sommigen zelfs tranen laat stromen.

Unaniem is men het er over eens dat Nederland er een ster bij heeft die op een uitzonderlijk muzikale manier bij iedereen recht in het hart zingt. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Mario Veltman zich mag aansluiten bij de elite van de Nederlands showbusiness. Na het succes van o.a. de drie tenoren, Il Divo en Paul Potts, is Nederland klaar voor zijn eigen tenor: Mario Veltman, de enige echte ‘Dutch Tenor’!

Mario zingt een unieke mix van Pop en licht-Klassiek, op een bijzondere manier zoals alleen Mario dat kan.
Via Andrea Bocelli naar Freddy Mercury...Van Italiaans naar Nederlandstalig...
Van Ballad naar knallende Dansmuziek...Van Bohemian Rhapsody tot Nessun Dorma en Volare...

Zelden heeft u zo’n diversiteit en originaliteit gehoord...Uniek is de constante kwaliteit...

Een zanger die verbaast, ontroert en indruk maakt.

Mario Veltman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mario Veltman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mario Veltman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mario Veltman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mario Veltman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.